Om oss

Bruk tiden din på din kjernevirksomhet!

Eierne bak Holthe Accounting har eid og drevet virksomheter i det private næringsliv i en årrekke. De vet hva som trengs for at det økonomiske og formelle er i orden – samtidig som virksomheten og omsetningen krever sitt.

Ved å bruke Holthe Accounting får du derfor ikke bare ekstremt dyktige fagfolk som bistår deg med alle aspekter av økonomien, men også personer som vet hva som skal til for å kombinere utvikling og drift av ditt selskap i samspill med økonomi og regnskap.

Fast, gunstig månedspris

Du får personer som vet hva som trengs på begge sider av bordet, til en fast gunstig månedspris. Dette slik at du får en viktig forutsigbarhet og kan vite hva som må gjøres for at måneden og hverdagen skal gå rundt.

Prisen blir vi enige om ut i fra selskapets størrelse og hvor mye du og din virksomhet vil gjøre selv.

Vår erfaring hjelper deg også med å finne ut hva som vil være mest gunstig for deg og din virksomhet.

Holthe Accounting – kunnskap fra begge sider av bordet.

Fremoverlente

Holthe Accounting er er autorisert regnskapsbyrå som hele tiden ønsker  å tenkte nytt om regnskap- og økonomitjenester. Derfor bruker vi mye ressurser for å utvikle våre systemer og kompetansen til våre medarbeidere for å kunne tilby ekspertise til våre kunder.

Kunder

Kundene våre finner du i alle størrelser, fra store nasjonale selskaper til mindre lokale bedrifter. Vi sitter med kompetanse på flere ulike systemer og kan derfor finne en løsning som passe din bedrift.
Vi ønsker alltid å tilpasse oss kundens behov med løsninger som gjør det enklere og mer kostnadseffektivt å drifte bedrift.
I tillegg til regnskapstjenester leverer Holthe også markedsføringstjenester gjennom selskapet Holthe Marketing.

Larvik

Gjennom lokal forankring har vi mange lokale kunder, samtidig er vi alltid på jakt etter å starte flere lokale regnskapsbyråer på nye lokasjoner.

Hei, ønsker du å booke
et møte?

Kontakt

Få et tilbud

Kontakt oss

tommy@holtheaccounting.no
+47 904 27 660